~ TwiLighTuRK ~
 
AnasayfaTakvimGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Bryce Dallas Howard

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
cNs**
İnsan
İnsan


Mesaj Sayısı : 6
Kayıt tarihi : 12/03/10
Yaş : 20
Nerden : ~ Smyrna!

MesajKonu: Bryce Dallas Howard   C.tesi Mart 20, 2010 12:33 pm

Bryce Dallas Howard, (d. 2 Mart 1981) Amerikan aktris. En bilinen filmleri M. Night Shyamalan'ın yönettiği Sudaki Kız ve Köy ile birlikte Gwen Stacy rolünde yer aldığı Spider-Man 3'dür.
Oyuncu bir aileden gelen Los Angeles, California'da doğmuştur. Aktör ve Oscar ödüllü yönetmen Ron Howard'ın ve yazar Cheryl Alley'in kızıdır. Büyükbabası oyuncu Rance Howard ve amcası aktör Clint Howard'dır. Vaftizbabası ise aktör Henry Winkler'dır.
2006 yılından bu yana aktör Seth Gabel ile evlidir.


Filmografi:

Untitled Seth Rogen Project (2010) .... Rachel
Hereafter (2010)
The Twilight Saga: Eclipse (2010) .... Victoria Exclamation
Terminator Salvation (2009) .... Kate Connor
The Loss of a Teardrop Diamond (2008) .... Fisher
Good Dick (2008) .... Kissing Woman
Spider-Man 3 (2007) .... Gwen Stacy
As You Like It (2006) .... Rosalind
Lady in the Water (2006) .... Story
Manderlay (2005) .... Grace Margaret Mulligan
The Village (2004) .... Ivy Walker
Book of Love (2004) .... Heather
How the Grinch Stole Christmas (2000) .... Surprised Who
Apollo 13 (1995) .... Girl in Yellow Dress
Parenthood (1989) .... Redheaded Girl in Audience
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Bryce Dallas Howard
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Twilight FORUM :: Twilight :: Twilight Oyuncuları :: Bryce Dallas (Victoria)-
Buraya geçin: