~ TwiLighTuRK ~
 
AnasayfaTakvimGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Cam Gigandet

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
izeL.
Prenses
Prenses


Mesaj Sayısı : 47
Kayıt tarihi : 07/03/10
Yaş : 23
Nerden : İstanbuL

MesajKonu: Cam Gigandet   Çarş. Mart 10, 2010 7:19 pm

Tam adı: Cam Joslin Gigandet
Doğum tarihi: 16.Ağustos 1982
Bilgiler:
Amerikan aktördür.Fox televizyonlarında The O.C'Deki Kevin Volchok karakteri ve Never Back Down'daki Ryan McCarthy karakteri ile tanınıştır.2008'de Stephany Meyer'ın kitabı Alacakaranlık'ın filminde İnsan kanı ile beslenen vampir James'i oynamıştır

Personal Life
Tacoma,Washington'd doğmuştur.Kız kardeşinin adı Kelsie Anne ve babasının adı ise Jay ve Kim Gigandettir.
Auburn Senior lisesinden mezun olduktan sonra California'ya taşınmıştır.Ve ilk tiyatro eğitimini Santa Monica Community Kolejinde eğitim almıştır.

Hobileri:Basketbol ve golf oynamaktan, kayak ve sörf yapmaktan hoşlanır.,

***Kız arkadaşı Dominique Geisendorff 14 nisan 2009 'Da kızları Everleigh Rae Gigandet'ı dünyaya getirmiştir.

Filmografi

2003 CSI: Crime Scene Investigation as-Mark Young--"Feeling the Heat"
2004 Mismtmaken AS -Joe
2005 Jack & Bobby-as- Randy Bongard
2005 - 2006 The O.C.- as Kevin Volchok
2007 Who's Your Caddy? as- Mick
2008 Never Back Down as-Ryan McCarthy
Won - MTV Movie Award for Best Fight 2008 Twilight James Won -
2009 The Unborn-as- as-Mark Hardigan
2010 The Roommate
2011 Pinkville -as-Fred Widmer
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Cam Gigandet
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Twilight FORUM :: Twilight :: Twilight Oyuncuları :: Cam Gigandet(James)-
Buraya geçin: