~ TwiLighTuRK ~
 
AnasayfaTakvimGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Robert Pattinson (Edward Cullen)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
єηdLєSS Lσωє
єηdLєSS Lσωє


Mesaj Sayısı : 465
Kayıt tarihi : 07/03/10
Yaş : 23

MesajKonu: Robert Pattinson (Edward Cullen)   Ptsi Mart 08, 2010 11:33 am

Tam İsmi: Robert Pattinson
Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1986
Doğum Yeri: Londra, İngiltere



Biyografi:

Robert Pattinson 13 Mayıs 1986 yılında Londra, İngiltere'de doğdu. Spor konusunda yüksek tecrübesi olan bir spor adamı. Özellikle futbol, ski ve snowboard yapmaktan hoşlanıyor. Ayrıca müzikten de çok hoşlanıyor ve gitarla klavye çalan yetenekli bir müzisyen.

Ateş Kadehi oyuncu kadrosuna, Üçbüyücü Turnuvası'nda Hogwarts'ı temsil edecek olan Cedric Diggory rolüyle katılıyor. Turnuvada kendisine son dakikada gizemli bir şekilde katılan isim elbette Harry Potter.

19 yaşındaki Pattinson profesyonel kariyerine kısa süre önce Uli Edel'in yönettiği, Sam West ve Benno Furmann'ın başrolde yer aldığı "Sword of Xanten"le başladı.

Robert, bunun öncesinde, Barnes Tiyatro Grubu'nun bir üyesiydi ve Thornton Wilder'ın yönettiği "Our Town"da George Gibbs karakteriyle başrol oynamıştı. Robert, ayrıca, Cole Porter'ın yönettiği "Anything Goes"da Lord Evelyn Oakleigh", ve "Tess of the D'Urbevilles"de de Alec rollerini üstlendi. Genç oyuncu, kısa süre önce ise, OSO Sanat Merkezi'nde "Macbeth"te Malcom'ı oynadı.
Filmografi:

- Twilight (2008/I)
- Little Ashes (2008)
- How to Be (2008)
- The Summer House (2008)
- Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
- The Bad Mother's Handbook (2007) (TV)
- The Haunted Airman (2006) (TV)
- Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005)
- Ring of the Nibelungs (2004) (TV)
- Vanity Fair (2004)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://twilighturk.twilight-vampire.com
 
Robert Pattinson (Edward Cullen)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Edward'dan Mektup Var!!!...
» Twilighttan çıkarılmış sahneler
» Edwardın en sewdiiniz özelliği
» Robert'ın gelmişi geçmişi...

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Twilight FORUM :: Twilight :: Twilight Oyuncuları :: Robert Pattinson (Edward Cullen)-
Buraya geçin: